Friday, February 25, 2011

menulis dan terus menulis

Ada orang kata... makin tua makin malas nak menulis...
Ada orang kata... macam budak-budak je tulis blog
Ada orang kata lagi... mengada-ngada je nak suruh orang tau semua pasal dia...

Erm... apa nak dikisahkan dengan apa kata orang... Selagi mana kita menulis dan berkongsi sesuatu yang baik... itu tak menjadi masalah kan? :)

Saya masih lagi ingin berbicara.. tapi, masih ada lagikah yang sudi membaca?

Bintang Hati Baru

Friday, October 22, 2010

Tolong saya !!

Klik sini

Kawan-kawan.. !! Mari tolong kawan saya penuhkan wedding website dia... Katanya kalau dia dapat wish entry yang terbanyak... dia akan dapat hadiah... hihi

Sunday, September 19, 2010

Lamanya....



Sayang sgt dengan blog... walau sudah lebih setahun tidak berupdate... tapi sebenarnya selalu saya bertandang ke sini dan blog kawan-kawan juga... cuma.. mungkin seakan cuba mengembalikan kekuatan utk kembali menulis....

Dan hari ini... ntah kenapa... saya sepeti gian untuk menekan butang 'publish post' di bawah :)

Friday, March 06, 2009

Hanya Milikmu

Ku hanya milikmu
Cuba kau rasa
Yakinnya hatiku
Meski kau tinggalkan
Masih ku milikmu
Mengertikah
Bila cinta ini
Tak akan pernah
Sedikit pun pudar
Selain untukmu

~Anuar Zain - Hanya Milikmu